Sisteme de plata

Cum platesc

Sistemele noastre de plata

Orice comanda plasata prin intermediul site-ului www.magnetiq.ro , telefonic la numerele de pe site sau la adresa de e-mail comenzi@magnetiq.ro, are valoare contractuala conform legislatiei in vigoare. Va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

Plata la livrare

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid FanCurier. Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmata .Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un consultant va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate. Incasarea banilor se va face de catre agentul care va livreaza produsele.

Plata cu ordin de plata

Atentie! Nu efectuati niciun fel de plata prin Banca pana nu veti primi un email de confirmare a comenzii (confirmarea existentei in stoc a produsului). Sau veti fi contactat telefonic de catre un consultant de vanzari, care va va confirma disponibilitatea produselor pe stoc.

Pentru a plati cu ordin de plata se alege in momentul procesului de cumparare ca si modalitate de plata "Ordin de plata". Plata se va face in contul: RO28UNGB0000999907316341 deschis la ING.

Dupa ce ati terminat de plasat o comanda trebuie sa faceti virametul bancar si sa specificati pe ordinul de plata numarul comenzii ce va este afisat dupa ce plasati comanda. Exemplu de numar al comenzii: "Numarul comenzii este: #000018"

Livrarea se va face numai dupa confirmarea platii catre:

Nume firma: SC INNOSETI DESIGN SRL

Cod unic inregistrare: 38369627

Banca: ING Sucursala Galati

Numar Cont:RO28UNGB0000999907316341

Confirmarea platii se poate face telefonic la orice numar de telefon afisat pe site sau pe e-mail la office@magnetiq.ro.ro.

Numerele de telefon la care ne puteti contacta: 0741253833

Plata prin card bancar

Acum puteti achita folosind sistemul plata online cu cardul. Tranzactiile se desfasoara in conditii depline de siguranta. Cardurile acceptate la plata sunt cele de sub siglele Visa si Mastercard. Tranzactiile se realizeaza fara nici un comision suplimentar, iar pentru asigurarea securitatii tranzactiilor folosim PayU Romania.

Pentru procesarea corecta a tranzactiilor, trebuie sa introduceti codul cardului, compus din cele 16 cifre, data de expirare al cardului, si ultimele trei cifre de pe spatele cardului aflate pe banda de semnatura(nu sunt pe toate cardurile).

Tranzactiile se fac in lei, iar in cazul in care aveti valuta in cont, schimbul se face la cursul de zi, al bancii dumneavoastra.

In momentul in care tranzactia s-a efectuat cu succes, in cel mai scurt timp produsele comandate vor ajunge la dumneavoastra.


Va rugam asteptati...