Transport

Transport

Livrare si plata

Livrarea comenzilor online se face prin curier rapid: Fan Courier. Fiecare colet are o taxa de livrare, in functie de greutate si localitate. Tarifele de livrare se pot mari de catre firma de curierat fara instiintare. Comanda online se plateste ramburs, la livrare cu numerar, online cu cardul prin Payu sau prin transfer bancar. Pot plasa comenzi pe site-ul www.magnetiq.ro persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani pana in ziua efectuarii comenzii si care au acceptat termenii si conditiile impuse. Comenzile online sunt validate prin trimiterea unui email de confirmare a comenzii (confirmarea existentei in stoc a produsului). Nu se considera automat validate in momentul trimiterii comenzii. Va rugam sa verificati continutul email-ului de confirmare a comenzii si sa notificati eventualele greseli descoperite la numarul de telefon 0741253833.

Termenul de livrare al comenzilor este de 5 zile lucratoare si incepe din momentul primirii email-ului de confirmare a expedierii comenzii.Pentru localitatile aflate in afara zonei de acoperire a curierului se percepe o taxa pentru km suplimentari. Pentru livrari internationale exista tarife diferite. In cazul unei Forte Majore livrarea poate avea intarzieri.

Va rugam sa completai la adresa de livrare cea la care puteti fi gasiti intre orele 10-17, in zilele lucratoare si 10-13 in zilele de sambata. In cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la adresa , comanda se va intoarce la noi. Pentru noua expediere a produselor comandate destinatarul se obliga sa plateasca ambele expeditii. Comenzile sunt procesate si livrate de luni pana sambata, cu exceptia sarbatorilor legale.


Va rugam asteptati...